Back to All Events

CLUB GAME ON


Har du dancemoves som skulle passa in bättre än en perfekt rad i Tetris? Har du alltid drömt om att rädda prinsessan från Tornet så som i Super Mario? Den 14e oktober öppnar Helsingkrona Nations nattklubb dörrarna och välkomnar dig in i data- och TV-spelens värld.

Varmt välkomna till Game On på Helsingkrona - The Sims i verkligheten.

Var? Helsingkrona Nation, Tornavägen 3
När? 14:e oktober kl. 22.00
Pris? 60 sek

Klädkod ▼
Klä dig som din favoritkaraktär. Kanske som en Pokémon, en SuperMario-figur eller en figur ur The Sims?

DJ ♫ ▼
Kvällens DJ Viktor Emanuelsson kommer att leverera En skön mix mellan 8-bits-toner och och radihouse, en galen musikupplevelse med det bästa från spelens världar där vi garanterar musik som INGEN kan sitta still till!

Earlier Event: October 14
Fredmans Pub
Later Event: October 15
Rise n' Shine Brunch