Back to All Events

Snörsjöaordens eftersläpp

Hann du inte få en plats till Snörsjöaorden? Eller är du bara väldigt sugen på just eftersläpp tillsammans med frack- och aftonklänningsbeklädda helsingkroniter till sent på borgen? Hur det än ligger till, så har du chansen att knipa en biljett till eftersläppet! Efter Snörsjöaordensmiddagen vill vi, Helsingborgs-Landskrona Nation, ge dig chansen till ett sista rungande balfirande som varar långt in på småtimmarna! Köp din biljett, ta med dina vänner och möt upp balgästerna för att börja er kväll med en svängom till storband och avsluta den med klubbdans till DJ!

Eftersläppsbiljetterna köpes under denna vecka (v.39) på expeditionen på vardagar mellan 11-13 samt tisdagar och torsdagar mellan 17-18.

Var: AF-borgen
När: 2 oktober, kl. 1.00 - 04.00
Pris: 100 SEK
Klädkod: Mörk kostym

Glöm inte ditt leg och studentleg!

Earlier Event: October 1
Snörsjöaorden 2016
Later Event: October 2
Snörsjöabrunchen