Back to All Events

After Ski


HELSINGKRONAS SISTA & BÄSTA KLUBB FÖR TERMINEN!

Det nalkas för terminens sista och bästa klubb! Helsingkrona drar till fjällen för att festa med er hela kvällen!

Vintermörkret nalkas, kölden smyger sig sakta på. Men under den långa skidresa som började på topp i början av terminen har vi nu passerat Nostalgia, Game On och The Great Gatsby (plus alla Schlagerklubbar) och äntligen nått ner till den fetaste avslutningsklubben av dem alla, nämligen After Ski!!

Röjnivån kommer vara absolut maxad, och detta kommer så klart från partysugna lundastudenter tillsammans med fantastiska ”Blame China” på scen! Eftersom det är säsongsfinal så firar vi det genom att ha öppet extra länge (till kl 03!) och därmed få taket på Helsingkrona att lyfta!

När: Fredag 16 december, kl. 22.00 – 03.00
Var: Helsingkrona Nation
På scen: Blame China
Klädsel: På med understället, skidglasögonen samt typiska After Ski prylar!

Glöm inte att ta med legitimation och studentleg!
Välkomna in i värmestugan!

Earlier Event: 16 December
Fredmans Pub
Later Event: 13 January
Fredmans Pub