Back to All Events

Nostalgia - Back to the 90's and 00's


Gillar du inte house? Har du fått nog av ny musik? Helsingkrona Nation ämnar att använda sig av sin tidsmaskin, och den står inställd på 90 och 00- talet! Helsingkrona öppnar nu sina dörrar för en klubb som ska ta er tillbaka till 90 och 00-talet. Tillbaka till Spice Girls, Vengaboys, Lady Gaga och 50 Cent… ja, listan är lång på våra gamla favoriter. Häng med på en kväll som låter oss dansa loss till gamla 90- och 00-talshits. Låt oss återuppleva våra tonår!

Visst var det bättre förr?! Varmt välkomna till NOSTALGIA - Back to the 90’s and 00’s.

Var? Helsingkrona Nation, Tornavägen 3
När? 16:e september kl. 22.00
Pris? 60 sek

Klädkod ▼
Nostalgisk klädsel - allt från Spice Girls till 50 Cent, allt från jeansoverall till bandana, cykelbyxor, träningsjacka och våfflat hår.

DJ ♫ ▼
Kvällens syskon-DJ-duo ”Spice Up Your Life” kommer att peppra dansgolvet med stora mått av nostalgi och en fet nypa igenkänningsfaktor. Det blir en brännande het mix av sött, salt och allt däremellan!

Earlier Event: 16 September
Fredmans Pub
Later Event: 17 September
Rise n' Shine Brunch