Back to All Events

SNÖRSCHLAGERNATT


Snörsjöabalen är en magisk afton i sig, men hela Snörsjöaorden är faktiskt en fest som varar i dagarna tre. Det hela inleds nämligen redan den 30e september med sittning med gamla och nya helsingkroniter samt våra utomlundensiska vänner från Uppsala och Finland. Därefter följer denna Schlagernattklubb som är lika mycket extra allt som vanligt! Den magiska Snörsjöaorden i AF-Borgen är ju endast en natt bort och vad är väl helsingkronitiskt om något om inte att fira firandet i förväg?

Denna klubbkväll är till för både dig som har anmält dig till Snörsittningen och för dig som vill dansa i neon på Helsingkronas Schlagernatt tillsammans med oss och nationens långväga gäster från norr och öst!

VAR? Helsingkrona Nation, Tornavägen 3C
NÄR? 30 september, kl. 22-02
PRIS? Gratis för sittningsgäster, 60 kr för övriga
HUR? I glitter och glamour!

Glöm inte leg och studentleg (eller gästkort)!

Earlier Event: 30 September
Fredmans Pub
Later Event: 1 October
Snörsjöaorden 2016