Back to All Events

Slip 'N Slide

Är du taggad på höst? Svaret är nej, såklart. Men än är sommaren inte slut för snart är det dags för sensommarens blötaste evenemang som du absolut inte vill missa — Slip ’n Slide med Helsingkrona, Kristianstads och Sydskånska! Ta med dig badkläder, vattenballonger och ditt gladaste humör och kom och kämpa för din nation mot de andra Tornanationerna i ett vattenkrig. Efteråt kommer vi slidea på vår slip ’n slide och hänga tillsammans över nationsgränserna.

Novischförmännen kommer ta med en del vattenballonger, men för att vara säker på att din nation vinner vattenkriget så är det bra om du tar med ett gäng själv också!

Evenemanget är kostnadsfritt och ingen anmälan krävs. Du behöver bara att dyka upp och haka på den 4e!

Var? Maskinparken
När? 4 september klockan 14.00

Earlier Event: 3 September
Rise n' Shine Brunch
Later Event: 5 September
Kronalunchen