Back to All Events

Kläd- och prylbytardag

Välkomna till Helsingkronas kläd- och prylbytardag!

Den 11 november klockan 13 öppnar vi dörrarna till Helsingkronas egen kläd- och prylbytardag. För att delta i evenemanget lämnar du på förhand in de kläder, prylar och accessoarer som du önskar byta.

Under tisdag den 7 november mellan klockan 11-13 samt 17-18 och på torsdag den 9 november 11-13 och 17-18 finns det möjlighet att lämna in kläder, prylar och accessoarer på Helsingkronas expedition, och i utbyte få motsvarande biljetter att använda på lördagen. Om du inte har möjlighet att lämna in kläder och prylar på tisdagen eller torsdagen, kommer det även gå att lämna in på lördagen (samma dag) klockan 12.30, en halvtimme före vi öppnar.

I kategori kläder räknas alla former av klädesplagg. I kategorin prylar räknas exempelvis ljusstakar, förvaringsaskar, krukor, fotoramar med mera. I kategorin accessoarer räknas exempelvis klockor, skor, örhängen, armband och diverse smycken. Allt som lämnas in ska vara helt och rent!

Det går att lämna in maximalt 8 klädesplagg , 6 accessoarer och 6 prylar. Du får en biljett för varje klädesplagg/accessoar/pryl du lämnar in och på lördagen byter du in biljetterna mot det du hittar på kläd- och prylbytarmarknaden.

Dörrarna till klädbytarmarknaden stängs klockan 14.30, det som kvarstår därefter kommer att skänkas till välgörenhet. 

Hjärtligt välkomna önskar Helsingkronas NATU-förman Hanna Månsson

Earlier Event: 11 November
Rise n' Shine Brunch
Later Event: 13 November
Kronalunchen