Back to All Events

Afternoon Tea

Helsingkrona nation presenterar något utöver det vanliga, nämligen… 
… Afternoon tea!

Torsdagen den 4/5 och 11/5 klockan 16.00 öppnar Helsingkrona sina dörrar för en fantastisk Afternoon Tea!

Kom in och avnjut en lyxig afternoon tea här på Helsingkrona nation. Vi dukar fram snittar, bakverk, småkakor och varma scones med alla dess läckra tillbehör. Självklart är allt hembakat! Till detta kan ni dela en kanna te, eller kaffe om ni hellre vill ha det. Så ta er en välförtjänt pluggpaus, kom hit och ta ett dopp i en tekopp! 

Anmälan till Afternoon Tea sker genom anmälan till pqs@helsingkrona.se senast torsdagen 27/4 för Afternoon Tea den 4/5 och torsdagen 5/5 för Afternoon Tea den 11/5. Ange vilket datum din anmälan gäller samt om det gäller en icke-vegetarisk eller vegetarisk meny. Afternoon Tea kostar endast 60kr och betalning sker på Helsingkronas expedition. På grund av menyns komplexitet är det svårt att ta hänsyn till eventuella matpreferenser.

Och kom ihåg – en kopp te löser allt! 

Earlier Event: 10 May
Winbladhs Restaurang & Cocktailbar
Later Event: 12 May
Tandem