Back to All Events

Yoga-Brunch

Den 6 maj är det yoga-brunch på Helsingkrona! Samla dina sinnen och kom in till oss klockan 11 där Sara håller ett uppfriskande yogapass. Efter yogan bjuds det på en harmonisk lördagsbrunch i hälsans tecken. Lina och Fay serverar förutom den klassiska brunchmenyn även dadelbollar, smoothie bowls och fish taco. 

Så känner du för att starta lördagen den 6e på ett riktigt bra sätt? Samla ihop dina vänner och anmäl er till yoga-brunchen NU! För att anmäla sig klickar ni bara på länken nedan. Anmälning är bindande både till yoga och brunch och kostar bara 50kr. Inga förkunskaper inom yoga behövs, ALLA är välkomna (även om du är stel som ett kylskåp!)! Med fördel kan ni ta med en yogamatta (eller en handduk) och ha på er inte allt för löst sittande kläder. 
Hoppas vi ses! 
Namaste!!! 

40 första som anmäler sig till yogan (har förtur till brunchen)

https://goo.gl/forms/ok0YkS9HRNDl2c802

Earlier Event: 5 May
Nostalgia Summer Hits
Later Event: 8 May
Kronalunchen