Back to All Events

Tjänstemannafesten

Terminens höjdpunkt för alla förmän och tjänstemän är snart här: Tjänstemannafesten HT18!

På lördagen den första december, välkomnar Helsingkrona Nation alla dem fantastiska och fullständigt ovärderliga hjältar som har jobbat på nationen någon gång under höstterminen till en heldag av vansinniga aktiviteter, följt av klassisk sittning som sedan kulminerar i utgång till hemlig nation!

Vad krävs för att få delta under denna heldag? Förutom att du ska ha jobbat minst en gång under höstterminen på Helsingkrona Nation kostar det även ynka 50kr för att delta på detta evenemang. Ni är välkomna in på vår expedition under våra öppettider (måndag till fredag 11.00-13.00 och tisdag & torsdag 17.00-18.00) för att betala och därmed anmäla er. SISTA anmälningsdagen är på fredagen 23/11 klockan 13.00. Man kan be en kompis komma och anmäla och betala för dig. 

Mer information om evenemanget kommer senare.


Må väl, alla fantastiska hjältar!

__

The pinnacle of this semester for all the foremen and workers at Helsingkrona Nation is soon here: The Tjänstemanna-party fall semester of 2018!

This Saturday, the 1st of December, Helsingkrona Nation welcomes all the amazing and utterly priceless heroes who have worked for the nation at least once during the fall semester for a whole day full of mindblowing activities, followed by classic sittning and then the night will continue at a secret nation!

If you have worked at Helsingkrona Nation at least once during the fall semester and have a shameless small amount of money, 50 SEK, you are allowed to participate at this event.
You are welcome to sign up and pay for this event at our office during our opening hours (Monday to Friday 11am - 1pm and Tuesday and Thursday 5pm-6pm). THE LAST DAY to sign up is Friday, the 23rd of November at 1PM. 

More information about the event will follow later.

Take care, all you fantastic heroes!

Earlier Event: 1 December
Rise n' Shine Brunch
Later Event: 3 December
Kronalunchen