Back to All Events

How-to-fika: Language Café

Novischeriet presenterar How-To-Fika: Language Café!
Vad är väl en nybakad kanelbulle, en mumsig mazarin ackompanjerat med kaffe och trevlig sällskap? Sväng förbi Helsingkrona för en smakrik och söt upplevelse! En perfekt start på veckan och avbrott i plugget! 

Vi håller öppet 15-19 och för ynka 20 SEK får du ta del av en kakbuffé utan dess like samt litervis med nybryggt kaffe!

___________

The Novice Commitee presents How-To-Fika:Language Café! A great way to be introduced to a true Swedish Fika! What could be better than cinnamon buns straight from the oven or crisp cookies? Swing by Helsingkrona for a tasteful and sweet experience! The perfect way to embrace a new week and take a study break. 

We are open 3PM-7PM and for only 20SEK you will get endless with pastry and plenty cups of coffee!

Earlier Event: September 4
Kronalunchen
Later Event: September 5
Winbladhs Restaurang & Cocktailbar