Back to All Events

Helsingkronaspexet presenterar: Eiffeltornskuppen

Helsingkronaspexet presenterar stolt vårens uppsättning av det nyskrivna spexet Eiffeltornskuppen eller Varför blanda in tornet överhuvudtaget?

Året är 1925 och i de franska tidningarna går att läsa om hur Eiffeltornet är på väg mot förfall. Opportunister av alla de slag samlas på Champs de Mars för att utnyttja detta gyllene affärstillfälle och klyftiga svindlare, naiva karriärister och en och annan pilot får sina öden hoptrasslade.
På andra sidan Atlanten i förbudserans Nordamerika bedrivs samtidigt gammal hederlig ohederlig verksamhet i vanlig ordning. Bland ”saft”-försäljning och gangsterrån trängs drömmar om musik och modellkarriär.
När dessa två världar kolliderar ställs äktenskap, en kläddesigners heder, och en viss skvallerbyttas liv på spel. Detta spektakel vill ni inte missa!

Föreställningarna ges följande datum:
Torsdag 11 april kl. 19.30 - PREMIÄR!
Fredag 12 april kl. 19.30
Lördag 13 april kl. 19.30

Insläppet öppnar kl. 19.00 samtliga dagar. Platsen är Helsingkrona Nation, Tornavägen 3. Observera att ingen alkohol får medtagas in i lokalen, till följd av att nationen annars bedriver verksamhet med serveringstillstånd.

Biljettpriser:
Student och pensionär: 100 kr
Ordinarie: 140 kr
Studentbiljett uppvisas med giltigt studentkort.

Biljetter köpes på Nortic.se: https://www.nortic.se/dagny/event/21581

Earlier Event: 10 April
Winbladhs Restaurang & Cocktailbar
Later Event: 12 April
Fredmans Pub