Kuratel

Kuratelet på Helsingkrona Nation agerar som nationens operativa styrelse. Detta är människorna som under ett år jobbar på heltid för att alla medlemmar ska känna sig välkomna och ge dem utrymme för kreativitet och möjligheter till erfarenhet inom föreningsengagemang och restaurangverksamhet. Om du är sugen på en kopp kaffe eller på att bolla lite idéer är du alltid välkommen till Helsingkronas expedition där du hittar det här glada gänget!

Tove_Stekman.png

kurator

Tove ekman

Kuratorn är ytterst ansvarig för all verksamhet på nationen och är kontaktpersonen till medlemmar, aktiva och alumner, samt föreningar, myndigheter och media.

q@helsingkrona.se

ulrika_hemsidan.jpg

prokurator

ulrika abrahamsson

Prokuratorn är ansvarig för nationens ekonomi och frågor rörande detta. Detta arbete omfattar även budgetering och redovisning för nationen.

pq@helsingkrona.se

pqs.png

Prokurator social

Peter kempe

Prokurator Social är ansvarig för nationens löpande verksamhet i våra restauranglokaler, samt inköp och kontakt med förmän och tjänstemän i sexmästeriet. Frågor om exempelvis bokningar och förköp hanteras av denne.

pqs@helsingkrona.se

Erik Photo

notarie

Erik Månsson

Notarien är ansvarig för nationens marknadsföring, protokollföring och skriftliga dokumentation samt arbetar aktivt med nationens utskott och specialevenemang.

notarie@helsingkrona.se