Helsingkrona Nations valberedning nominerar

Följande poster nomineras till
vårens första nationsmöte
den 17 mars 2016

Mandatperiod om ett kalenderår:
(20160701-20170630)

Kurator
Magdalena Signäs

I Magdalena Signäs ser valberedningen en person som brinner för Helsingkrona Nation och dess medlemmar. Med sina tidigare meriter och erfarenheter i bagaget är Magdalena mycket väl förberedd för vad rollen som Kurator innebär. Med sina klara visioner och idéer för framtiden tror valberedningen att Magdalena kan lyfta nationen. Hennes empatiska och handlingskraftiga ledarstil gör att Valberedningen är eniga om att Magdalena Signäs skulle bli en utmärkt Kurator för Helsingkrona Nation.

Lovisa Jivhed och Sofia Mietzner har inte deltagit i beredningen
 

Prokurator Social
Marcus Halbauer

Marcus har god social kompetens och en ledarstil som valberedningen tror skulle passa bra in på posten som PQS. Han är strukturerad och organiserad samt har betydande erfarenhet av nationslivet. Med en god insikt i hela nationens verksamhet samt en stor förståelse för vad posten kommer att innebära är Marcus mer än redo att axla rollen. Marcus har ett brinnande intresse för nationen och för förbättring av dess verksamhet. Med spännande visioner och ett stort driv så tror vi i valberedningen att Marcus skulle göra ett utmärkt jobb som PQS.

Lovisa Jivhed och Sofia Mietzner har inte deltagit i beredningen

 

Motförslag skall vara valberedningen
tillhanda senast den 10/3 kl 17:59.

Motförslag lämnas via nomineringsformulär http://goo.gl/forms/4Q1ufQ0S4F
Dator med internetuppkoppling finns att låna på expeditionen.
Endast undertecknade förslag beaktas.

Med vänliga hälsningar
Viktor Stevander, Valberedningens ordförande

Valberedningen:
Lovisa Jivhed, Sofia Mietzner, Sebastian Nilsson, Sarah Pettersson Goh och Frida Wihlborg