Helsingkrona Nations valberedning nominerar

Helsingkrona Nations valberedning nominerar

Följande personer nomineras Seniorsmöte den 7 november 2018

 

Mandatperiod om ett verksamhetsår:
(20190101-20191231)


Barmästare

Pontus Gersne

Med sina tre terminer som Fredman- samt Cocktailförman har Pontus Gersne god insyn i dryckeshanteringen på Helsingkrona Nation. Under intervjun gav han ett väldigt påläst intryck, med fokus på service samt samarbete med förmännen inom slabbverksamheten. Fullt medveten om tiden som behöver läggas ner, så visade han stort intresse och engagemang för postens ansvar samt satte posten i ett större perspektiv inom studentverksamheten. Tidigare arbete med beställning som sittningsansvarig i F1Röj-ledningen var en stark merit som kommer komma honom till nytta. Han ser mycket fram emot att utveckla dryckesutbudet på Helsingkrona, särskilt det alkoholfria sortimentet. Valberedningen anser att Pontus kommer göra att utmärkt jobb som barmästare under sin mandatperiod.

Valberedningen är enig i sitt beslut.

Olivia Book och Joakim Svensson har ej deltagit i beredningen av posten.

 

Motförslag skall vara valberedningen tillhanda senast den 31/10 kl 17:59.
Motförslag lämnas via nomineringsformulär på
helsingkrona.se/nominering

Dator med internetuppkoppling finns att låna på expeditionen. Endast undertecknade förslag beaktas.

Med vänliga hälsningar
Laura Schmitz, Valberedningens ordförande

Valberedningen:
Daniel Willen, Joakim Svensson, Maria Framgård & Olivia Book