Restauranger

 

Kronalunchen

Varje måndag och tisdag klockan 12.00 serveras lunch till det låga priset 35 kronor. Till detta serveras sallad, bröd samt kaffe och efterrätt. Rena fyndet! Passa på att ladda upp med god mat på Helsingkrona inför eftermiddagens studier.

Winbladhs Restaurant & Cocktailbar

Restaurang och cocktailbar som håller öppet varje onsdag. Klockan 19.00 slår vi upp portarna. Kom in, ta en läskande drink och smaka på vår utsökta mat. Bordsbokning kan göras i förväg här.

Fredmans Pub

Klockan 15.00 varje fredag är det dags för Fredmans. En mysig pub för dig som vill ta igen dig efter veckans studier eller passa på att ladda upp inför helgen. Kom och ta en öl, ät en av våra fantastiska hamburgare och häng med dina kompisar!

Sittning

I samband med våra nattklubbar under fredagskvällarna erbjuder Helsingkrona vackert uppdukade sittningar av hög klass till låga priser. Våra eminenta sittningsförmän tar fram en härlig meny för att ge dig och dina vänner en matupplevelse utöver det vanliga, samtidigt som ni kan sitta och prata eller stämma upp i en sång. Sittningen börjar klockan 19.30. Det finns 120 platser vilka bokas i förväg här.

Rise ‘n Shine Brunch

Varje lördag slår brunchen upp dörrarna klockan 12.00 och biljetterna släpps 11.30. För bara 50 kr får du ta del av en varierande buffé som garanterat fyller på vätske- och saltreserverna. Det är begränsat antal platser och först till kvarn som gäller.